Tokë Dardane/Vargje nga Remzie Raci Rexhbogaj

08.04.2021 21:04:27
TOKË DARDANE
Tokë Dardane
Të lutem mbaje mirë
Në gji
Dhe fali ngrohtësi
Ernes
Të mos i prishet ajo bukuri
Engjëllin që ta kam dhuruar ty
Ajo në kët botë
Edhi të rrefejë
Se duhet të këtë njërëzi
Dhe të fali
Vetëm buzëqeshje
E mirësi
Tokë Dardane
Ti je shtrati i engjëjve
Ku të qetë flejnë në ty
E në pranverat e bukura
Mbi dheun e Tyre
Të këtë lule
Kur aroma e luleve
Të na fal freski.
May be a closeup of 1 person dhe long hair