Urime Albin,Urime Vjosa- Kualicioni i besës?!

11.10.2019 10:42:24

 

Nga Binak Maxharraj

-Kalicioni midis PDK dhe LDK ishte një koalicion i pabesë.

1.
Sot ka ndodhë edhe nje ngjarje po aq e madhe se ajo e 6 tetorit 2019 kur u mbajtën zgjedhjet dhe që fitoi opozita.Më këtë fitore te opoziës u trazuan dhe shastrisën shpirterat e zi vjelln xeher e vnerë nga zori dhe inati.

Derisa koalicioni midis PDK dhe LDK ishte një koalicion i natës,një koalicion jo transparent,ashtu siç u lidhë edhe u shkaterru pas dy vjetesh.E çartë koalicioni midis këtyre u lidhë jo ne parime te plota,ishte një koalicion jo parimor,ishte një koalicion i pehlivanave,i mundësve,i muskujve dhe si i tillë edhe deshtoj.Ishte nj koalicion jo i besës,i pabesë sepse LDK lidhi koalicon me PDK e pa besë,qe se mbanë fjalën dhe kurr nuk e ka mbajtë as fjaën e as besën.Krejtë ajo së çka doli si mësim nga ky koalicion është së LDK mblodhi mend,kurse për pabesen e sajë PDK u rrokullisë ne opozitë,sepse më as populli nuk i besoi.

2.
Koalicioni midis LVV dhe LDK i cili veç ndodhi i qiti krejtë mendesh të pa mendet,shpresoni së do te shkpurdhin diçka për me nejtë ne pushte,prë me vjedhë hala.Koalicioni midis LVV dhe LDK , më ndryshim me ate të PDK,është një koalicion i besës,sepse që te dyja si LVV dhe LDK janë te beses,e mbajnë fjaën,e morën edhe besën e sovranit për me e udhëheq vendin e shkaterruar nga ata që vodhën,e plaqkiten dhe e ropën deri ne palcë.

Ky koalicion ështe koalicion qe rodhi nga populli,këtij koalicioni poppulli aia dha besen dhe do te jetë i popullit dhe se ka marrë obligim qe te zhdukë kapjen e sjhtetit nga shkaterruesit e shtetit,nga ma