Vajza 7-vjeçare pranon dhuratën më të tmerrshme nga nëna e saj, bën implantet e gjirit për ti rritur ato

11.06.2018 19:06:38

Juliet Manson, nga Glendale në Kaliforni, pranoi një dhuratë shumë të veçantë nga nëna e saj: një udhëtim në Kinë për t’ju nënshtruar një operacioni të shtimit të gjirit.

7-vjeçarja kishte kërkuar vazhdimisht nga prindërit e saj, duke këmbëngulur se kishte nevojë për implantet e gjirit dhe dëshironte një operacion.
Nëna e saj, Dana Manson, thotë se u përpoq të bindte Juliet se gjinjtë e saj do të rriteshin me kalimin e kohës, por vajza e saj ishte “plotësisht e fiksuar” me idenë e marrjes së implanteve të gjirit, transmeton lajmi.net.
“Ajo na kërkonte disa herë në ditë, çdo ditë,” tha ajo për NBC. “Nuk kishte asgjë në botë që ajo donte më shumë se të kishte gjoks”.
Zonja Manson madje konsultoi një psikiatër me vajzën e saj, duke shpresuar që ta shpëtojë Juliet nga obsesioni i saj. Rezultati, megjithatë, ishte shumë i ndryshëm nga ajo që priste.
Pas një duzine sesionesh me vajzën e re, psikiatri i njohur Eduardo Ramirez arriti në përfundimin se ajo vuante nga një depresion i rëndë dhe kishte një mungesë serioze të vetëvlerësimit dhe i tha nënës së saj se një operacion mund të ishte i dobishëm.
Pas këshillave të psikiatrit, zonja Manson kontaktoi me dhjetëra klinika në Shtetet e Bashkuara dhe Meksikë, por asnjëri prej tyre nuk ishte i gatshëm të kryejë një operacion të shtimit të gjirit në një vajzë të tillë të re.
Ajo më në fund gjeti një klinikë në qytetin e Hangzhou në Kinë, ku mjekët ishin të gatshëm të kryenin operacionin.

Dana Manson vendosi që ajo të shkonte në udhëtim në Azi me vajzën e saj gjatë pushimeve.
Ata u nisën për në Kinë më 22 dhjetor dhe operacioni u krye dy ditë më vonë. Sipas klinikës, operacioni mori më pak se dy orë dhe shkoi pikërisht ashtu siç ishte planifikuar.
Vajza e re tani ka gjoks më të madh, dhe nëna e saj thotë se ajo është “jashtëzakonisht e lumtur për të në lidhje me gjinjtë e saj të rinj”.
Historia e vajzës së re kapi vëmendjen e botës pasi kishte postuar disa fotografi të saj në llogarinë e saj Instagram vetëm disa orë pas operacionit, duke shkaktuar menjëherë një stuhi reagimesh në mediat sociale.
Shumë njerëz po denoncojnë prindërit Manson për lejimin e vajzës së tyre për t’u nënshtruar kirurgjisë plastike në një moshë kaq të re, ndërsa të tjerë po fajësojnë psikiatrin e saj për rekomandimin e tij.
Pavarësisht nga kritikët, Dana Manson thotë se e bëri “çfarë ishte më e mira për vajzën e saj” dhe insiston që ajo nuk ka keqardhje.