Vendosni majat e gishtave në ujë të ftohtë për 30 sekonda dhe zbuloni nëse jeni të shëndetshëm apo jo

01.11.2019 10:48:34

Udhëzime: Thjesht derdhni ujë të pastër në një enë dhe vendosni majat e gishtërinjve në të për të paktën 30 sekonda. Pas kësaj, përfundimisht do të merrni një shenjë të qartë nëse jeni të shëndetshëm ose keni një problem shëndetësor.

Nëse majat e gishtave tuaj kthehen në ngjyrë të bardhë ose blu, ju keni një problem në qarkullimin e gjakut. Një ndryshim i menjëhershëm i temperaturës ose stresit mund të shkaktojë që enët e gjakut të ndizen deri në gishtërinjtë, hundët apo edhe veshët.

Si rezultat, ka pjesë të trupit që nuk kanë gjak të mjaftueshëm dhe mund të ngurtësohen. Problemet e qarkullimit mund të shkaktojnë mpiksje të gjakut që mund të jenë shumë të rrezikshme, sepse kur ato përhapen, mund të arrijnë në zemër ose në mushkëri dhe mund të bëhen ndoshta vdekjeprurëse.