Veprimtari i njohur ironizon: Albin Kurtin e solli Zoti për ta “shpëtuar” njerëzimin nga Perëndimi

13.01.2021 23:07:32

Veprimtari i njohur, Riza Smajli ka ironizuar Albin Kurtin për qëndrimet e tij kundër NATO-s, për bombardimet e NATO-s ndaj Serbisë që janë të ngjashme me të Milsoheviqit, dhe për raportet e tij me Iranin, duke e krahasuar ironikisht me Homeinin.

Më poshtë mund ta lexoni tekstin e plotë të z.Smajli:

Albin Kurti nuk jeton nga buka, por nga libri; këtë e solli vet Zoti për të “shpëtuar” njerëzimin nga Perëndimi.

Ky është shpëtimtari i botës nga NATO …

Ky tha se Kosovën nuk e çliroi NATO, dhe Millosheviqi tha që Kosovën nuk e çliroi NATO …

Kurti i LVV dhe Millosheviqi i SPS-it protestuan kundër Pakos së Ahtisaarit.

Ju e dini që populli serb besoi në Millosheviqin dhe votoi për të.

Ne gjithashtu duhet të votojmë për partinë socialdemokrate VV të Albinit… sepse unë i besoj Albinit që është një intelektual dhe mund të krahasohet me Khomeinin… që Irani e ktheu atë nga Parisi, për të shpëtuar nga korrupsioni dhe krimi. ..

Ne e kthyem Albinin nga OSLO  për të shpëtuar Kosovën nga korrupsioni etj.

Pra tani duke kujtuar “sukseset” e Millosheviqit socialist dhe Homeinit islamist, ne duhet ta votojmë Albinin që është njē miksim prefekt i të dy rrymave….

Ata që dikur donin të votonin Millosheviqin dhe nuk mundën, tani kanë Kurtin; ata që donit të votonin Homeinin dhe nuk mundën, tani kanë Kurtin.

Me nderime, Riza Smajli