Vret fëmijët dhe shkruan status në facebook, planifikoi dhe katër vrasje të tjera

09.10.2019 11:17:00

Gruaja, e cilësuar si nëna-djall citoi një shprehje të shkrimtarit amerikan të horrorit, Stephen King. Postimi u bë korrikun e vitit të shkuar dhe 10 muaj më vonë, nëna mbyti dy djemtë e saj, Tristan 13 vjeç dhe Blake 14 vjeç me ndihmën e një anëtari të familjes, 37-vjeçarit Brandon Machin.

Viktimat ndërruan jetë me 12 minuta distancë nga njëri- tjetri. Sarah dhe Machin janë deklaruar fajtorë për vrasjen e gjashtë fëmijëve të Barrass-it, përfshirë dy të lartpërmendurit.