Zaev: Qeveria e re në mars, kemi arritur marrëveshje me shqiptarët

23.02.2017 13:47:28

Lideri i LSDM-së, Zoran Zaev, sot nga Sarajeva paralajmëroi se Qeveria e re e Maqedonisë do të formohet në mars.

“LSDM dhe partitë politike shqiptare janë marrë vesh për pikat kryesore për t’u formuar Qeveria në mars. Tani duhet patjetër që të merremi vesh për ndarjen e ministrave dhe për platformën reformuese të Qeverisë së ardhshme”, ka thënë sot Zaev, nga Sarajeva.

Zaev sot ishte i ftuar në seancë në lidhje me rastin “Ryshfeti”, megjithatë ai nuk u paraqitu, pasi që siç tha avokati i tij, sot në Sarajevë ka shkuar që ta pranojë çmimin për “kryetari më i mirë i komunës në Evropën Juglindore”.