Zhduket adoleshentja shqiptare në Irlandë

15.04.2018 20:15:06

Një 17-vjeçare shqiptare e cila jetonte në Irlandë, rezulton e zhdukur që prej 4 ditësh.

Olta Dodaj raportohet se u pa për herë të fundit të mërkurën, më 11 prill, rreth orës 14.45 në Newbridge.

Olta është përshkruar si 1.6 m e gjatë, me flokë të gjatë kafe dhe sy kafe.

Policia lokale e Newbridge ka publikuar edhe një foto të vajzës shqiptare, duke kërkuar ndihmë për gjetjen e saj.