Ngërqi politik, momentum artificial dhe i panevojshëm🤔!

09.12.2019 21:43:08

Nga: Fadil Maloku

 

1. Unë kete ngerq nuk e shoh si gatishmēri per të shkuar ne zgjedhjet e reja, e as për ndonjë plan tjetër rezervē B. Sepse, thjesht si të tillë s’ka.

 

2. Arsyet e vetme për mos shkuarje s’janë vetëm penalltitë (morale, por, edhe ato politike) dhe ndëshkimet e elektoratit racional, i cili Ldk-n, mund ta dënoj ashpër shkaku jogatishmërisë për “kompromise”.

 

3. Por, në kalvarin e ndëshkimit moral (jo edhe aq politik) s’mund të amnestohet as LVV-. Dhe ate, jo për ndonjë shkak tjetër, sa shkaku i naivitetit dhe jodjallēzisë pēr ta finalizuar qeverisjen me “rugovistët” e djallëzuar!