Adios Xhavit Haliti

16.10.2019 08:56:53

Nga Binak Maxharraj

Shefi i Shtabit të Rognerit,njeriu qe kurr se pa luftën live te Kosovës,deputeti dhe Nenktyetari në të gjitha shtat Legjislaturat e Parlamentit të Kosovës duke e ba kokrren e sefas, nuk do te shtyhet më me brryla me deputet tjerë,nuk i ka ma ato “privelegja” te rrembyar ne emer te luftes,pa qenë kurr në luftë.

Sepse këtij njeriut të pakurrizor populli i tha me 6 tetor mjaftë me e rope këtë shtet duke e mos votuar për deputet.

Pushofsh neë paq ne opozitën e merituar se bashku me koleget tu te Klanit Pronto,dhe mos u këthefshit kur me ne karrigat e Psarlamentit te Kosovës.