Dyshohet se falsifikuan 1500 euro dhe 40 mijë dollarë, policia arreston tre persona në Mitrovicë dhe Prizren

23.06.2021 15:22:34

Drejtoria për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit, Njësia Rajonale për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit-Mitrovicë, sot më, 23.06.2021, pas hetimeve paraprake, ka realizuar një operacion policor, i cili ka rezultuar me arrestimin e tre të dyshuarve: B.M., M.Sh., F.K., kurse i dyshuari Sh.D., gjendet në arrati.

“Tre të dyshuarit janë arrestuar nën dyshimin se janë të përfshirë në veprën penale ‘falsifikim i parasë’. Në proces hetimor është kryer urdhër-kontroll (verbal), në tre lokacione: dy në Prizren dhe një në Mitrovicë. Hetuesit policorë, si provë materiale kanë sekuestruar: 3×500 euro, gjithsej 1500,00 euro, 320×100 dollarë amerikan dhe 160×50 dollarë amerikan gjithsej 40.000,00 dollarë, tre telefona mobil, pasaporta dhe dokumentet identifikuese të të dyshuarve dhe dy veturat te përdorura nga të dyshuarit” thuhet në njoftim.

Policia ka njoftuar se paratë e sekuestruara dyshohet të jenë të falsifikuara dhe se për detajet tjera, që do të sigurohen gjatë procesit hetimor, do të njoftoheni me raport shtesë.