“E shihni atë traun atje…”, kryeministri Rama paralajmëron surprizat e shumëpritura: Fijet janë lidhur!

10.06.2021 16:41:59

Kryeministri Edi Rama gjatë konferencës që mbajti sot me Komisionerin Europian, Oliver Varhelyi, shpjegoi stemën e BE-së dhe rrugën që na pret. Kreu i shtetit tha se jemi në rrugën e duhur për të ndryshuar historinë.

“E shihni atë traun atje, ai është BE. Fijet janë lidhur por është gjithë kjo rrugë për tu bërë. Çfarëdo që të bëjnë ata që janë te trau, po t’ju shkojmë ne atje me standartet me vlerat parimin, funksion, por na takon ne. Kini besim jemi në rrugën e duhur, në këtë rrugë jemi me fat se ajo që ka ndryshuar në historinë tonë, mes shekujsh para se të shfaqej BE dhe kur u shfaq BE është pikërisht BE që na ka dhënë traun atje për të lidhur fijet se ishim me fije.”, tha Rama.