Erdogan, larg duart nga Kosova!

02.04.2018 10:23:24
Nga Binak Maxharraj
Erdhë si ne bahshqe te babës ne Kosovë pa e pengue askush,bile nuk u pengu as nga vellau i tij qe e ka në Kosovë,dhe si rrufeja i vodhi,i kidnapoj shtetasit e vetë,pa u pengu nag askush,por edhe bile i ndihmuar edhe nga pushtetarët te cilët ia moren fytyrën shtetit.Por tash veq po dihet së kush nga shtetaret tanë ishte i përyier ne këtë përmbytje te turpshme.Nuk kishte dije Hashim Harajdinaj dhe Kadri Veseli,por është shumë besueshme se kush qendron prapa ketij skandali,mediat veq po e citojnë emrin e tij.
Në vend se ti vjenë turp ketij fare Erdoganit dhe te kërkoj falje që u “përzi direkte ne punet e mbrendshme”ne nje shtet sovran,bile më shumë arrogancë,ai si ne stilin e dikatatoreve te Sadam Hysenit,apo te Sllobodan Millosheviqit,nisë të turrët Kosovës,te kritikon Kryeministrin Harajdinaj dhe turpshem e lavderon Hashim Thaqin,me siguri së i ka dalë ne ndihme me varëseit e tij për ta kryer këtë punë te fliqët,bile kërcnon edhe me terheqjen e Ambasades Turke nga Kosova.Ja kjo fytyra e vertet e njeriu qe vinte e delte dikuar nga Kosova si me kone e vetje,bile edhe thoshte pa fije turpi se”Kosova është e Turqis”.
Por ky i gjorë ka harruar se Kosova nuk është e nemur,se Kosova eshtë shtet sovran,së Kosova ka zote shtepije,se eshte vetevehtja,se ne Kosovë zot shtepije janë populli i sajë Shqiptarë,e jo dofare pushtetaresh qe ai luan me ta si te doj e kur te doje.Jo,Jo..birë Anadolli nuk ke te drejtë asnjecentimetër mbi Kosovën,hiq duart nga Kosova.