Fabrika që Prishtinën nuk do ta lë pa ujë (Video)

25.03.2017 19:43:54

Sokol Xhafa, drejtor teknik në Ujësjellësin Rajonal “Prishtina”, ka bërë prezantimin e fabrikës për përpunimin e ujit në Shkabaj.

Nga rubrika “Ecje nëpër Prishtinë” , do të kuptoni në detaje se si funksionon kompania, në çfarë procese kalon uji dhe çfarë përbërës i shtohen e që janë të nevojshëm para se tu servohet qytetarëve për pije.

Për më shumë, shikojeni kronikën.