Kumanova nën ujë, qytetarët kërkojnë përgjegjësi

25.07.2016 18:42:33

Qytetarët e Kumanovës të zemëruar kërkojnë përgjegjësi nga pushtet lokal dhe kryetari Zoran Damjanovski – Cic. Pjesën qendrore të qytetit të Kumanovës këtë pasdite e vërshoi uji, pas shtrëngatës e cila e kaploi pjesën verilindore të Maqedonisë.

Moti i keq i cili sot e kaploi Kumanovën ka zgjatur rreth gjysmë orë dhe ishte i përcjellë me rrufe të fuqishme dhe erë të përforcuar.

1

Bulevardi “Revolucioni i tetorit“ i përngjante Venedikut, i terri nën ujë, ku qytetarët vetë i kanë hapur pusetat për grumbullimin e ujit atmosferik.

2

Nëpër rrjetet sociale qarkullojnë fotografi të Kumanovës së përmbytur ku dhe janë shënuar kritikat për autoritetet lokale.