Kush e vrau dashurinë/ Vargje nga Elmira Tafa

23.01.2021 12:49:43
Si përfunduam në humnerë
Kush e vrau dashurinë
Atë ndjenjë aq të madhe
Që thoshe gjithmon e kishe
Si si vrau pak ndërgjegja
Si u zhduk ashtu dashuria
Fare pa pritur e kuptuar
Vallë ai zjarr si është shuar
Ato fjalë aq shumë të ëmbla
Që thoshe dalin nga zemra
Si u fikën pa lënë gjurmë
Dhe zemrës i vunë gurë
Tani jemi veç dy të huaj
Njëri tjetri e shohim të vuaj
Po bota është portokalle
Të gënjen të futë në valle
11,01,2021
May be an image of body of water dhe qiell