Me motor e kapërcen rrugën nga kodra në kodër (Video)

05.03.2017 17:25:18

Një motorist e ka bërë çmendurinë duke e kapërcyer rrugën me makina nga një kodër mbi kodrën tjetër në Kaliforni të SHBA-së.

Video e cila është publikuar në instagram, është shikuar më shumë se 70 mijë herë.

Motoristi kapërcen nga kodra në kodër, duke rrezikuar edhe jetën e tij, mirëpo fati në këtë rast ka qenë i madh.

Shpejtësia e motorit ka qenë e madhe, derisa ai ka vozitur dhe ‘fluturuar’ përtej rrugëve.