Nis seanca –Nuk udhëhiqet nga Vjosa Osmani në karrigen e saj është Kujtim Shala

03.06.2020 10:50:56

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani  nuk e  udhëheq seancën e sotme për votimin e qeverisë Hoti.

Në vendin e saj, është parë nënkryetari i Kuvendit nga radhët e LDK-së, Kujtim Shala,

Osmani ndryshe ka shprehur haptaz qëndrimet e saj kundër qeverisë së re në krye me Avdullah Hotin dhe nuk eshte pjesëmarrëse ne ketë seancë