Një risi e re në serialin ”o sa mirë”

12.02.2017 22:24:27

Në serialin më të shikuar në Shqipëri ”o sa mir” kemi vënë re disa ndryshime të vogla.

Në këtë serial janë larguar disa aktorë dhe janë zëvëndësuar menjëherë, Kida, Mozzik, Getinjo dhe Endri janë aktorët më të rinjë të serialit por nuk dihet sa do të qëndrojnë në serial apo ndoshta janë shfaqur vetëm për një episot.

Ata janë shfaqur si sponzor para ”Arif Hikmeit” por pastaj u zbuluan se në të vërtetë ishin këngëtarët.

Ata shfaqen të nervozuar pasi Arifikmeti kishte shpikur lajme për ta por Arifikmeti u shfaq në gjendje shumë të keqe pasi Mozzik,Getinjo dhe Endri e kishin goditur fort atë gjtë kohës që Kida ishte duke i shikuar.