Profesori shqiptaro-amerikan bën reagimin e papritur: Humbja e PD në zgjedhje është bërë qëllimisht! PS nuk ka fituar

11.10.2021 23:27:04

Profesori shqiptaro-amerikan Pëllumb Pilinçi, shprehet se dy partitë politike, PD dhe PS janë të njëjtat, teksa shton se këto të fundit donin ta digjnin Shqipërinë si në vitin 1997.

Pilinçi thekson se humbja e PD në zgjedhje është bërë qëllimisht.

“Në Shqipëri ka ardhur fundi. Dy partitë politike donin ta digjnin Shqipërinë si ’97. PS dhe PD janë të njëjtët. PS nuk ka fituar. Ne kemi deklaruar se Edi Rama do marrë 74 deputetë. Ne shkatërruam PD në mënyrat tona e bëmë qëllimisht. Unë nuk kam ardhur si emigrant. Këtu vijnë shumë njerëz nga për të zhvatur Shqipërinë. Por unë jam plagos 3 herë për çështjet kombëtare. Unë kam dhënë gjak dhe jam gati të japë gjak për Kombin Amerikan dhe për popullin shqiptar”, tha ai në një intervistë për RTV Ora.