Pse duhet ta shpërndani kripën nëpër shtëpi..

27.05.2020 09:20:37

Për qindra vjet njerëzit kanë përdorur kripë në shtëpitë e tyre për qëllime pastrimi. Ky përbrës unik nuk ka asnjë efekt toksik dhe kjo është arsyeja pse njerëzit mund të mbështeten te kripa për të dizinfektuar dhe pastruar gjëra të ndryshme që gjenden në pajisjet e tyre shtëpiake.Sot, kripa është shumë e lirë dhe nuk ka arsye pse të mos e përdorim për këto arsye, sidomos kur e dimë se produktet komerciale për pastrim janë plot me kimikate të dëmshëm.Kripa parandalon shpërndarjen e milingonave.