Remi: Ibrahim Rugova dinte për veprimtarinë e Zahir Pajazitit (Video)

05.02.2017 00:39:35

Ish-komandanti i Zonës Operative të Llapit, Rrustem Mustafa – Remi, po flet tash në emisionin “Personale” të TV Dukagjinit.

Në këtë intervistë ai flet në detaje për Zahir Pajazitin dhe për lidhjet e komunikimin që zona e Llapit kishin me Ibrahim Rugovën.

Pos tjerash, në këtë intervistë Remi flet për rrëfimet se ka qenë uzurpator i Pallatit të Risinë pas lufte, si dhe tregon se si është jeta si një i dënuar për krime luftë.

Ai tregon edhe pse nuk do të pranonte kurrë të heq dorë nga përgjegjësia komanduese në zonin e tij.

Këto dhe shumë të tjera ndiqni në linkun e mëposhtëm.