Etiketimet Dita e falenderimit

Etiketim: Dita e falenderimit

Dita e falenderimit dhe e mirënjohjes për Presidentin Historik, Ibrahim Rugova!

Vjen dita e lindjes e falenderimi dhe mirënjohja per Ibrahim Rugovën rritet sa nje mal! Vjen dita e amshimit të tij e dhimbja shkon...