Etiketimet Donika Gërvalla-Schwarz

Etiketim: Donika Gërvalla-Schwarz

Ministres Gërvalla i del një udhëtim urgjent, s’raporton në Komision

Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalla-Schwarz nuk do të raportojë sot në Komisionin për Integrime Europiane pasi i ka dalë një...