Etiketimet Fatmire Duraku

Etiketim: Fatmire Duraku

Lahut dhe Gjethet e ullirit / poezi nga Fatmire Duraku

  Lahuta Gojëhapur me sy në zbrazësi E hutuar nga heshtja e pluhuri Nën penjëza të merimangës I kërkon në mua fjalët Krismat i kërkon Ëndrrat e trupit të humbur T`i ngjallë...

Tregim nga Fatmire Duraku

E diela para kthimit Një ditë para se të ikja nga shtëpia dhe nga fshati, i shikoja të gjithë me radhë, duke filluar nga gjyshja...