Etiketimet Histori njerëzore

Etiketim: Histori njerëzore

A duhet Bota t’i zbulojë mistertet e Thothit për të...

  A ÇKA THOTË GERALD MASSEY NË LIBRIN E TIJ, "LIBRI I TË VDEKURVE EGJIPTIANË DHE MISTERET E AMENTËS": "Amenta, vendi i përjetësisë, është vendi i...