Etiketimet Këshillit Kombëtar Shqiptar

Etiketim: Këshillit Kombëtar Shqiptar

Ministri i Kulturës,Kujtim Shala, dhe Jonuz Musliu, bisedojnë për bashkëpunimin...

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Shala, ka takuar sot kryetarin e Këshillit Kombëtar Shqiptar (KKSH), Jonuz Musliun, me të cilin ka biseduar...