Etiketimet Robert Elsies

Etiketim: Robert Elsies

Fotografët e parë në Shqipëri dhe në Jugperëndim të Ballkanit në...

Robert Elsie i kushtoi jetën historisë dhe studimit të Shqipërisë. Një ndër temat që ai ka prekur ka qënë dhe ajo e udhëtarëve të huaj...