Etiketimet Terheqja

Etiketim: Terheqja

Kërkohet tërheqja e Projektligjit për paga

Projektligji për pagat në sektorin publik, i cili si i tillë ka futur në grevë mësimdhënësit, mjekët kirurgë dhe ka shfaqur pakënaqësi...

A do ta tërheq Franca njohjen e pavarësisë së Kosovës? Kandidatët...

Kosova ka hyrë në debatin politik të kandidatëve gjatë fushatës së tanishme për president të ri të Francësë Kur është fjala për Kosovën, Francois Fillon,...