Trump shtyn kryeministrin e Malit të Zi, që të dalë ai në plan të parë

25.05.2017 23:10:24

Presidenti i SHBA-ve, Donald Trump, ka shtyrë nga anash kryeministrin e Malit të Zi, Dushko Markoviq, për të dalë në plan të parë në samitin e NATO-s në Bruksel, transmeton Reuters.

 

Zëdhënësi i Shtëpisë së Bardhë ka thënë se Trumpi po shkonte në vendin e tij të paraparë.

Në videoxhirim duket qartë se si Trumpo me dorë të majtë shtyn Markoviqi nga anash dhe del në rend të parë e rregullon rrobat.