UFO-t janë si ne, madje ka edhe mes nesh

23.08.2016 22:20:27

Ekspertët tregojnë pse kontakti i parë me ta do të na befasoi dhe pse ata nuk do të duken si insekte.

Bisedat rreth dukjes së alienëve ka mbajtur fëmijët, producentët e filmave dhe shkencëtarët kureshtarë për dekada, shkruan DailyMail.

Nëse ata ekzistojnë, a duken pothuajse të ngjashëm me ne, apo ata kanë një pamje përtej imagjinatës sonë?