Zgjedhjet lokale në Preshevë do të mbahen sot

24.12.2017 11:44:31

Banorët e Luginës së Preshevës sot vendosin për kryetarin e ri.

Në Komunën e Preshevës sipas komisionit zgjedhor rreth 38 mijë qytetarë kanë të drejtë vote në 38 njësi të shpërndara në tërë Komunën e Preshevës.

Në zgjedhjet e parakohshme marrin pjesë 8 subjekte politike:

7 shqiptare: APN, PDSH, BDL, PVD, LR-PDSH, UDSH, PD – si dhe 1 serbe: Lista e bashkuar serbe.

Qytetarët, ndër kërkesat kryesore përmendin punësimin e të rinjve dhe njohjen e diplomave të Kosovës.