Angela Merkel dhe pronto mafia e Kosovës?!

28.09.2019 20:37:35

Nga Binak Maxharraj
1.Kancelarja Angela Merkel,tani për tani gruaja me e fuqishme në botë shihet në foton e parë me bashkëshortin e vet,te veshur thjeshte,modest bash si çdo qytetar tjeter i Gjermanisë qe jetojnë nje apartment te vogë ne nje ndërtesë.Nuk kanë pasuri,sepse nuk e vjedhin shtetin, jetojnë vetem nga rroga e tyre.

2.Në fotot tjera Pronto mafia,Cubat e Kosovës më grat e tyre të cilat po shtyhën se cili apo cila ka veshje më elegante.Para lufte kishin te veshur setra nga zhguni me opinga llastiku,u banë edhe punëtor krahu ne Perendim.

Gjatë luftës, sidomos pas luftes u ra shi n’kollomoq e banë rriozginë krejtë pasurin e Kosovës duke e vjedhë,plaçkitë dhe u pasuruan ne pakufi pa pikë farë marrje.Sot ata shtyhën,ne vend se te japin përgjëgjesi,se kush ka ba pasuri më te madhe.Këta cubat e Kosovës kanë pallate shumëkateshe me bazena,kanë prona të plaqkitura,kanë aparmente mbrenda dhe jashtë Kosovës,kanë automobila të blinduar.

Këtu,pra qendron dallimi midis Angela Merkel modeste e pakorruptuar e cila punoi për shtetin e vetë e jo për vehtën.Kurse keta Cubat tanë pasë pare si jepin për shtet por vetem për pushtet,sepse duke e vjedhë dhe plaqkitë deri ne rranzë.

Lumtë Gjermania qe e ka Angela Merkel për udheheqese,dhe mjerë Kosova qe i ranë hise ta udheheqin hajnat,cubat qe Kosovën e banë si pulën cullak.