Arrestohet ‘terroristi’ që kërcënoi pasagjerët me vrasje

26.12.2016 09:45:32

Arrestohet në Kavajë, burri që kërcënoi me jetë pasagjerët në një furgon të Vlorës dhe tentoi të kapte timonin për ta nxjerrë nga rruga. Ai quhet F. Rapaj.

Rapaj kërcënoi dje pasagjerët në furgon se do t’i vrasë.