Dëmet e shiut në Prizren (Foto)

28.07.2016 23:02:49

Edhe pse në stinën e verës, shiu ka shkaktuar dëme në disa zona të Prizrenit.

Më poshtë janë disa foto nga dëmet e shkaktuara, dhe rrezikun që mund të paraqesin ato për kalimtarët./Fokusi.
received_1675707642754694received_1675707626088029