Koronavirusi/ Gjithë vendi i shpallur ‘zonë e kuqe’, vjen lajmi i mirë nga Italia

13.03.2020 10:32:17

Ndërkohë që Italia ka shënuar më shumë se 1 016 të vdekur dhe rreth 12 839 të prekur nga koronavirusi, një lajm i mrekullueshëm vjen nga Firence.

Mediat italiane raportojnë se është shëruar tërësisht vajza 50 ditëshe që ishte prekur më parë nga koronavirusi.

Ajo ka dalë nga spitali dhe është kthyer në shtëpi.