Meta në Kosovë, takon familjet e strehuara në Prizren

04.12.2019 21:59:23

Presidenti Meta ndodhet në Kosovë, ku është takuar me shqiptarët që u janë shkatërruar banesat dhe janë strehuar në Prizren.

Presidenti Meta bashkëbisedoi me ta per tejkalimin e situates emergjente dhe rikthimin në normalitet.

Ai falenderoi Komunen e Prizrenit dhe kryetarin e saj z.Haskuka për përkujdesjen e ngrohte dhe vellazerore, gjithashtu falenderoi edhe vullnetaret që po shërbejnë në Kampin e Inovacionit në Prizren.