Monistet qe tani ne kushte te pluralizmit ,,pajtohen,, edhe 51 1% të Republikes

19.01.2021 13:10:48
Nga Ahmet Asani
Nga që duhma Marksiste-Leniniste nuk arriti ta mund Frymën Reformiste, të cilën Enver Hoxha e quante Revizioniste e pro Kapitaliste, nuk arriti ta mund as Frymën Demokratike Rugoviste, nuk arriti ta kapë e sundoj Kosovën 100%, ashtu siç e kishte kapur e sunduar PPSH dhe diktatori Enver Hoxha Shqipërinë, tani duhma moniste e cila e konsideron veten pronare të kombit dhe shtetit, e ka ulë pazarin dhe po kërkon vetëm 51% të aksioneve, thua ti se Republika e Kosovës është kompani AG apo Gmbh!