Mulliqi: Shperthimet me bomba apo me ndonjë mjet tjetër, nuk i duhen Kosovës

05.08.2016 10:35:15

Publicisti, Skënder Mulliqi, nëpërmjet profilit të tij në facebook ka reaguar lidhur me sulmin në ndërtesën e Kuvendit të Kosovës. Edhe z. Mulliqi, këtë sulm e sheh në kontekst të çështjes së demarkacionit dhe të Gjykatës speciale. Më poshtë mund ta lexoni postimin e tij të plotë:

“Shperthimet me bomba apo me ndonje mjete tjeter, nuk i duhen Kosoves. Kemi telashe me bollek te natyres politike dhe te natyres ekzistenciale.Qarqet e caktuara antiKosove sa here qe kemi pasur probleme te theksuara politike kan tentuar per ta shfrytezuar situaten ne tentim te destabilizimit te vendit .Kjo ndodhi edhe tash kur e kemi çeshtjen e demarkacionit, te cilin problem dikush po deshiron ta shfrytezon per hesape te veta, qe ta prolongoj sa te jete e mundur punen e Gjykates Speciale…”