Mustafa: S’ka vendim për prishjen e koalicionit

18.04.2017 12:14:11

Kryeministri i vendit, Isa Mustafa, ka deklaruar se akoma nuk është marrë ndonjë vendim sa i përket asaj se a do të prishet ose jo koalicioni mes partisë së tij dhe PDK-së.

Në përurimin e fillimit të punimeve për zgjerimin e rrugëve Prishtinë – Veternik, Mustafa tha se momentalisht vendi është duke u qeverisur mirë.

Ndërkaq, në lidhje me këtë projekt, ai tha se kjo nuk po bëhet për ndonjë fushatë zgjedhore për zgjedhjet lokale e as për ndonjë fushatë për zgjedhje nacionale.