NJË VIT NGA THEMELIMI I “FONDIT TË QENDRAVE KULTURORE SHQIPTARE NË ZVICËR”

06.11.2019 19:48:21
Të nderuar bashkatdhetarë zonja e zotërinj, simpatizantë të Vizionit të Qendrave Kulturore Shqiptare në Diasporë, shfrytëzojmë nga rasti t’ju përshëndesim dhe njoftojmë që më 28.10.2019 është bërë një vit nga themelimi i Fondacionit të parë i cili ka për Vizion dhe Mision, ngritjen e Qendrave Kulturore Shqiptare dhe financimin e aktiviteteve kulturore në Zvicër. Me rastin e njëvjetorit të themelimit të këtij Fondacioni, ju bëjmë Apel gjithë anëtarëve, simpatizantëve dhe donatorëve që të japin kontributet e tyre gjatë muajve nëntor e dhjetor, muaj të cilët janë shpallur muaj të aksionit! Me këtë rast, për pagesa online po e publikojmë konton bankare, kurse për pagesat nëpërmjet çeqeve një kopje të fletëpagesës. Për informata rreth fletëpagesave mund ta kontaktoni arkatarin : +41 79 426 63 20 ose kryetarin: +41 76 388 09 57 . Me nderime e respekt në emër të kryesisë Kryetari Ahmet Asani Të dhënat për pagesë online: Fonds der AKZS Adlikerstrasse 255 8105 Regensdorf/ZH në bankën UBS Switzerland CH-8098 Zürich IBAN numri: CH22 0029 1291 1082 7640D SWIFT / BIC: UBSWCHZH80A
NJË VIT NGA THEMELIMI I “FONDIT TË QENDRAVE KULTURORE SHQIPTARE NË ZVICËR” Të nderuar bashkatdhetarë zonja e zotërinj, simpatizantë të Vizionit të Qendrave Kulturore Shqiptare në Diasporë, shfrytëzojmë nga rasti t’ju përshëndesim dhe njoftojmë që më 28.10.2019 është bërë një vit nga themelimi i Fondacionit të parë i cili ka për Vizion dhe Mision, ngritjen e Qendrave Kulturore Shqiptare dhe financimin e aktiviteteve kulturore në Zvicër. Me rastin e njëvjetorit të themelimit të këtij Fondacioni, ju bëjmë Apel gjithë anëtarëve, simpatizantëve dhe donatorëve që të japin kontributet e tyre gjatë muajve nëntor e dhjetor, muaj të cilët janë shpallur muaj të aksionit! Me këtë rast, për pagesa online po e publikojmë konton bankare, kurse për pagesa nëpërmjet çeqeve mund ta kontaktoni arkatarin : +41 79 426 63 20 ose kryetarin: +41 76 388 09 57 . Me nderime e respekt në emër të kryesisë Kryetari Ahmet Asani Të dhënat për pagesë online: Fonds der AKZS Adlikerstrasse 255 8105 Regensdorf/ZH në bankën UBS Switzerland CH-8098 Zürich IBAN numri: CH22 0029 1291 1082 7640D SWIFT / BIC: UBSWCHZH80A