Flora Morina, shqiptarja e dytë që pushton majat më e lartë e Mount Everest

13.04.2019 00:25:07

Nga fokusi.org

Kështu Flora është bërë femra e dyte shqiptare që prek majën më të lartë në botë, pas Uta Ibrahimi .

Këto jane përshtypjet e para nga Flora:

Mount Everest ,..12 ditë shëtitje në Himalaje, duke luftuar me frymëmarrje dhe netët e ngrirjes (-17 gradë) ishte udhëtimi më mahnitës, më i vështirë dhe më i çmendur fizikisht, mentalisht dhe emocionalisht që kam bërë ndonjëherë në tërë jetën time. Ne bërtisnim, qeshnim dhe bëheshim miq për jetën, por të jesh në krye të botës ishte ndjenja më frymëzuese që kisha përjetuar ndonjehere. Herë-here lartësia të krijonte një ndjenë qe fjala nuk arrinte ta përshkruante….
Të faleminderit. Namaste. #everestbasecamp#aintnomountainhighenough — hier: Kampi Everest Base.
Flora S.Morina
……………………………….
Mount Everest, NEPAL
12 days of hiking in the himalayas, struggling with breathing and the freezing nights (-17 degrees) was the most amazing, hardest and craziest journey physically, mentally and emotionally I have ever done in my entire life. we cried, we laughed and we made friends for life, but being on the top of the world was the most inspiring feeling I have ever had. thank you. namaste. #everestbasecamp #aintnomountainhighenough
Flora S. Morina

Fotografia e Sylejman Morina
Fotografia e Sylejman Morina
Fotografia e Sylejman Morina