Përshëndetje i dashur z Vedat!

13.01.2019 01:20:26

ronarët antikombëtar të gazetave në internet, pengojnë dhe dëmtojnë qarkullimin e lirë dhe të paanshëm të informatave, prandaj nuk i botojnë artikujt e intelektualëve të mirëfilltë me artikuj të mirëfilltë, nëse artikulli në fjalë është në kundërshtim me interesat e fëlliqura të tyre.   Fatin mund ta përballosh vetëm duke e kuptuar. Populli jonë do ta kuptonte dhe punonte ndryshe sikur të kishim media të mirëfillta prej nga mund të mësonte të vërtetën. Mjerisht, në trojet tona, 99% e mediave janë pronë private e qurrashëve të pabesë-pakarakter që propagandojnë “zotësinë, meritat, patriotizmin dhe mirësinë” e punëdhënësve të tyre kriminel-tradhtar. Këso majmunësh kemi në Shqipëri, Kosovë, FYROM etj. Fëlliqësirat e mallkuar duhet evidentuar dhe denoncuar për tradhti ndaj vendit, shpresoj se pjesën tjetër të jetës do të kalben në burg.

 Respekt të veçantë për Ty, Aurel Dasareti