PRESIDENTI THAÇI PENALL OPOZITËS,TOPIN NISMËS

11.07.2019 21:02:45

Nga:Hysni Gashi

Ujku qimen e ndrron por zanatin asesi.Jemi deshmitar të asaj se që nga pas lufta e deri ne qeverin e tanishme se si janē formu qeveritë paraprake dhe si jenë rrezu ato. Jemi deshmitar se si u bën koalicionet kundër vullnetit të elektoratit dhe qytetarëve vetëm për pazare të partive politike dhe ky fat jo i mirë po na përciell fatkeqsisht ne vazhdimsi. Jemi deshmitar se si u rrezu qeveria z.Mustafa ne momentin që AAK dhe Nisma lidhi koalicionin me z.Thaçin e prishen opozitën e braktisen LW.Dhe pastaj Nisma ja krynte punët z.Thaçit për mos besim të qeveris z.Mustafa që i qendronte mbrapa z.Thaçi dhe PDK-ja,duke përkrah me vota. Pra rrethanat po perseriten edhe tash z.Thaçi penall opozitës topin Nismës siç ja kishte kurdis edhe me heret kundër qeveris z.Mustafa dhe nuk janë rastesisht zërat e Nismës kundër AAK-së ne ketë kohë.Por si duket tashmë Nisma me z.Thaçin dhe PDK-në dhe LDK-në ne anën tjëtër janë ne marrveshje për qeverin e ardhshme ku sipas të gjitha gjasave do të jetë PDK,LDK,Nisma,PSD dhe AKR.