Sara Osmani një emer i ri që do udhëtojë në kujtesën tonë

13.05.2019 17:16:54

Sara Osmani  është xhudiste nga qyteza e Vushtrrisë, është emer qe do mbahet në mend nga gjithë ata qe janë adhurues të sportit

Sara Osmani,  xhudiste  dhe  fituese e shumë turneve ndërkombëtare në xhudo🥋,

Sara Osmani është kosovare që me punën e saj do ta bëj shumë herë flamurin e Kosovës krenar..

Sara Osmani, kampione e së ardhmes. Kampione me të cilën do krenohet Vushtrria e Kosova/ fokusi.org