Shtyhen Lojërat Olimpike deri në mars të vitit 2021

27.03.2020 11:01:28

Marsi dhe prilli i vitit 2021 pritet të jetë koha kur do të organizohen Lojërat Olimpike të Tokios.

Përhapja e koronavirusit ka bërë që Komiteti Olimpik Ndërkombëtar dhe Japonia të pajtohen për shtyrjen e Lojërave Olimpike.

Komiteti Olimpik Ndërkombëtar dhe Japonia janë po marrin parasysh organizimin e Lojërave Olimpike në Tokoi në pranverën e vitit 2021, dhe për këtë do të vendoset brenda tre jave”, raportojnë mediet japoneze.

Periudha mes marsit dhe prillit të vitit të ardhshëm shihet si zgjedhja më e drejtë shkaku i disponueshmërisë së kalendarit.