Etiketimet Çifti presidencial i SHBA

Etiketim: Çifti presidencial i SHBA

Donald e Melania Trump sërish në krah të njëri-tjetrit

Donald Trump dhe gruaja e tij Melania janë kthyer për t’u fotografuar krah për krah, pas mungesës së zgjatur të Zonës së Parë pas...