Etiketimet Florim Zeqa

Etiketim: Florim Zeqa

Pika nga e cila mund të ngritet dhe rrëshqas LDK-ja!

Shkruan: Florim Zeqa Shikuar nga pozicioni i pavarur analitik, përfshirja e themeltarëve të LDK-së në listën zgjedhore, jo vetëm që nuk ishte në nivelin e...

Jo heshtje, meditim për votim!

Shkruan: Florim Zeqa Qytetarë të dashur të vendit tim, elektorat i respektuar i të gjitha partive politike. Pas parafushatës tre javore dhe fushatës së zhurmshme e...

Oshëtima e uraganit të LDK-së ua ka futur frikën partive rivale!

Shkruan: Florim Zeqa Si asnjëherë më parë, nga shkuarja në amshim e liderit historik Ibrahim Rugova, nominimi i zonjës Vjosa Osmani kandidate për kryeministre nga...

Zgjedhjet e 6 tetorit, mes manipulimit dhe zhgënjimeve të mëdha!

Shkruan: Florim Zeqa Të gjitha pushtetet e pasluftës, e në veçanti këto të pas pavarësisë, më shumë kanë punuar për realizmin e interesave personale të...

Rasti i humbur për ndryshim!

Shkruan: Florim Zeqa Rasti i humbur historik për arritjen e marrëveshjes për një koalicion parazgjedhor LDK-LVV, i ka zvogëluar në minimum mundësitë e ndryshimit politik...

Kosova, shteti që po zhbëhet nga politikanët dhe po zbrazet nga...

Shkruan: Florim Zeqa "Të gjithë hajdutët e rëndomtë vjedhin dhe ndalen derisa t'i harxhojnë paratë e vjedhura, por këta politikanët e Kosovës nuk u ndalen...

Rasti i humbur i Haradinajt!

Shkruan: Florim Zeqa                     Ramush Haradniaj i ka pasur dhjetëra arsye më shumë për t'u tërhequr më...

Intelektualët i përkasin popullit, jo pushtetarëve!

Shkruan: Florim Zeqa Tendenca e përfitimit nga vlerat e të tjerëve është njëra nga dukuritë më të shëmtuara të politikanëve (pushtetarëve) të pasluftës. Ndarja dhe klasifikimi...

Na ishte njëherë një lëvizje opozitare!

Shkruan: Florim Zeqa Në shkrimin autorial "Thyerja e shpresave të qytetarëve, produkt i politikanëve të papërgjegjshëm!", të datës 18.03.2019, më qëllim e tërhoqa një parale...

Ta ndalim ikjen e të rinjëve nga Kosova!

Shkruan: Florim Zeqa Shkaqet e largimit në heshtje të popullatës nga Kosova janë të shumta. Pa dyshim, thyerja më madhe shpirtërore e qytetarëve burimin e...