Etiketimet Mark Gurakuqi

Etiketim: Mark Gurakuqi

Ndrim  e kujtim: Prof. Mark Gurakuqi- pedagog dhe krijues i paharruar  

                   “Gjithomonë më josh fluturimi   e mirë mes njerëzve ndjehem prorë!...” Nga: Prof.Murat Gecaj   Sa shpejt ikin vitet dhe ne përsëri na ngjan që njerëzit, të cilët...