Etiketimet Qeverinë e Kosovës

Etiketim: Qeverinë e Kosovës

Ndarja e hiseve në qeverinë e re

Marrëveshja e arritur dje pasdite në mes të koalicionit PAN dhe Aleancës Kosova e Re ka ndarë edhe hisen e secilës parti në postet...

Qeveria se sheh më luftimin e korrupsionit si kusht për liberalizimin...

Luftimi i korrupsionit, për Qeverinë e Kosovës nuk përbën më një nga kushtet e papërmbushura në procesin e liberalizimit të vizave. Sipas qeverisë, institucionet...